ELAZIĞ / BASKİL - Vakıfbank Ortaokulu

Nis

Okulumuzda "Mehmet Akif ERSOY şiirleri okuma yarışması" düzenlendi. Etkinliği düzenleyen öğretmenlerimiz Seda ÇAM, Fatma Nur ÖZHAN, Harun DURMUŞ'a teşekkür ederiz.

Yarışmayı kazanan 8-B Sınıfından Yusuf GÜR olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

"2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" kapsımında Baskil İlçe Kaymakamımız Sn. Ömer Tuğrul KUNDAKÇI okulumuz özel eğitim sınıfını ziyaret etti.

Kütüphaneler Haftası nedeniyle ilçemizdeki Osman Benzeş Kütüphanesi ziyareti

Mrt

Ortaokul öğrencilerimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde sundukları gösteriyle vatanımız için şehit olan aziz şehitlerimizi saygıyla andılar.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda her ay düzenlenen kariyer günlerinde öğrencilerimize  Avukatlık mesleği tanıtıldı.

Okulumuzda kariyer günleri düzenlendi.

Haz

Okulumuzun karne töreni ilçemiz Kaymakamı sayın Ömer Tuğrul KUNDAKÇI ve ilçe miilli eğitim müdürü Sayın  Oktay KARAYIl' ın teşrifleri ile yapıldı.